לדוג':
תלמוד בבלי מסכת בבא בתרא דף עח עמוד א
מתני' המוכר את החמור לא מכר כליו נחום המדי אומר מכר כליו רבי יהודה אומר פעמים מכורין פעמים אינן מכורין כיצד היה חמור לפניו וכליו עליו ואמר לו מכור לי חמורך זה הרי כליו מכורין חמורך הוא אין כליו מכורין
למה זה לא ככה:
תלמוד בבלי מסכת בבא בתרא דף עח עמוד א
מתני' המוכר את החמור לא מכר כליו נחום המדי אומר מכר כליו רבי יהודה אומר פעמים מכורין פעמים אינן מכורין כיצד היה חמור לפניו וכליו עליו ואמר לו מכור לי חמורך זה הרי כליו מכורין חמורך הוא אין כליו מכורין
או אפילו ככה:
תלמוד בבלי מסכת בבא בתרא דף עח עמוד א מתני' המוכר את החמור לא מכר כליו נחום המדי אומר מכר כליו רבי יהודה אומר פעמים מכורין פעמים אינן מכורין כיצד היה חמור לפניו וכליו עליו ואמר לו מכור לי חמורך זה הרי כליו מכורין חמורך הוא אין כליו מכורין
האם יש אפשרות לשנות את זה בתוכנה הנוכחית?
למה יש PAR בין הכותרת להטקסט
למה יש PAR בין הכותרת להטקסט
נערך לאחרונה על ידי אדקאפפעל ב ג' 23 דצמבר, 2014 1:38 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: למה יש PAR בין המקור להטקסט
שלום רב,
בגירסה 23 שתצא בקרוב, ניתן להגדיר בתוכנה את מספר השורות הין הכותרת לטקסט (גם את גודל הכותרת).
בגירסה 23 שתצא בקרוב, ניתן להגדיר בתוכנה את מספר השורות הין הכותרת לטקסט (גם את גודל הכותרת).
Re: למה יש PAR בין הכותרת להטקסט
שמח לשמוע.
לדעתי צריך שיהיה דרך לשנות את זה בקלות בשעת העתקה ולא אך דרך ברית מחדל שיש דברים שרוצים לעשות כותרת בתחילה ויש אחרי. האם תוכלם לעשות כך??????
לדעתי צריך שיהיה דרך לשנות את זה בקלות בשעת העתקה ולא אך דרך ברית מחדל שיש דברים שרוצים לעשות כותרת בתחילה ויש אחרי. האם תוכלם לעשות כך??????
אורי כתב:שמח לשמוע.
כנראה שלא, ההנחה היא שכל אחד בוחר לעצמו את דרך ההעתקה באופן קבוע.
תודה על תגבותך
אמנם אינ כן פני הדברים שהדבר תלוי באיזה ענין אני כותב.
אם זה חידושי תורה אני צריך את זה לפני הכיתוב ואם זה מראה מקומות וכו' אני צריך אחרי.
מה שודאי שהורות בין הכותרת לבין הטקסט מעצבן ואין בשבילי תועלת כלל
אשמח לשמוע ממכם
ותדה על התוכנה הנפלא שאני נהנה בו יום יום
אמנם אינ כן פני הדברים שהדבר תלוי באיזה ענין אני כותב.
אם זה חידושי תורה אני צריך את זה לפני הכיתוב ואם זה מראה מקומות וכו' אני צריך אחרי.
מה שודאי שהורות בין הכותרת לבין הטקסט מעצבן ואין בשבילי תועלת כלל
אשמח לשמוע ממכם
ותדה על התוכנה הנפלא שאני נהנה בו יום יום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים