אני חושב שכעת עוד אין כזה דבר, יש לי הצעה כזו.
הרבה פעמים אדם מכין שני שיעורים, או עובד על כמה נושאים במקביל, עם חיפושים שונים, ופתיחות שונות של ספרים.
היה יכול מאוד לעזור, אם היה אפשר להכניס לתיקיות את החלונות הפתוחים, ולקרוא להם שם: תיקייה אחת נניח שיעור בנושא ברכת שהחיינו, תיקייה אחת בנושא מיניקה וכו'.
בהצלחה
תיקיות נפרדות
Re: תיקיות נפרדות
הצעה מצויינת.
או לפחות שיהיה ניתן לצבוע את הלשוניות לפי הנושאים (כל הלשוניות הקשורות לברכת שהחיינו בצבע אחד וכל הלשוניות של הנושא האחר בצבע אחר וכך הלאה).
בכלל זה יהיה טוב אם יהיה ניתן לצבוע לשוניות לפי רצון המשתמש כדי שיהיה ניתן לעבור מהר מאחת לשניה, כאשר יש ריבוי לשוניות מקום הכיתוב עליהן מצטמצם ולעיתים לא ניתן לקרוא באיזו נושא הלשונית, ולכן אם יהיה ניתן לצבוע אותן אז יהיה ניתן לזהות מהר מהן הלשוניות הקשורות אחת לשנייה ולעבור ביניהן.
וכל זאת ביחד עם האפשרות לתיקיות, כמו ההצעה המקורית, יהוו כלי מצויין לעבודה מהירה ויעילה יותר.
או לפחות שיהיה ניתן לצבוע את הלשוניות לפי הנושאים (כל הלשוניות הקשורות לברכת שהחיינו בצבע אחד וכל הלשוניות של הנושא האחר בצבע אחר וכך הלאה).
בכלל זה יהיה טוב אם יהיה ניתן לצבוע לשוניות לפי רצון המשתמש כדי שיהיה ניתן לעבור מהר מאחת לשניה, כאשר יש ריבוי לשוניות מקום הכיתוב עליהן מצטמצם ולעיתים לא ניתן לקרוא באיזו נושא הלשונית, ולכן אם יהיה ניתן לצבוע אותן אז יהיה ניתן לזהות מהר מהן הלשוניות הקשורות אחת לשנייה ולעבור ביניהן.
וכל זאת ביחד עם האפשרות לתיקיות, כמו ההצעה המקורית, יהוו כלי מצויין לעבודה מהירה ויעילה יותר.
שלום רב,
הנושא הועבר לצוות התוכנה.
הנושא הועבר לצוות התוכנה.
גם אני בעד זה שיהיה אפשרות לשמור מראי מקומות על התוכנה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים